Fõoldal

Hirdetés feladás >

Felhasználási feltételek
Hirdetéscenter csoport
Levél a hirdetőknek
Hirdetés kiemelés
Hirdetésfigyelő
Belföldi hírek
Külföldi hírek
Kapcsolat

Keresés

Kategóriák

Autó - Motor - Jármű (23)

Autó - Motor alkatrész (12)

Állat - Növény (7)

Állás (hagyományos) (49)

Állás - Munka (internetes) (51)

Állás - Munka (külföldi) (11)

Baba - Gyermek (7)

Biztonságtechnika (6)

Bútor - Lakberendezés (15)

Dísztárgy - Ajándék (9)

Egészség - Szépség (77)

Építőanyag (5)

Gép - Szerszám (20)

Háztartás - Kert (11)

Ingatlan - Ház - Lakás (41)

Ingatlan bérbeadás (5)

Internetes szolgáltatások (7)

Könyv - Újság (12)

Műszaki cikk - Elektronika (6)

Oktatás - Képzés (25)

Óra - Ékszer (18)

Ruházat - Cipõ (10)

Sport - Sporteszköz (3)

Számítástechnika (7)

Szolgáltatás (225)

Utazás - Üdülés (28)

Üzlet - Vállalkozás (21)

Zene - Hangszer (4)

Egyéb apró (36)

Most keresik

1.

tűzifa

2.

tűzifa

3.

tűzifa

4.

tűzifa

5.

tv javítás

6.

kerítés

7.

alfa 333

8.

kútfúrás

9.

alfa 333

10.

vadháló

További keresések>>

TOP keresések

1.

autómentés

2.

betanított

3.

biztonsági ajtó

4.

baltagép

5.

munka

6.

szent istván körút

7.

hevederzár

8.

fűtéskorszerűsítés

9.

ajtónyitás

10.

izometriás

További keresések>>Tisztelt Hirdető!

Köszöntöm az oldalamon. Örülök, hogy az oldalam felkeltette a figyelmét. Ezt a levelet azért irom a hirdetőimnek, mert úgy látom, sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mi kell a hatékony hirdetéshez. Az én célom az, hogy megpróbáljak hatékony hirdetési lehetőséget biztosítani minden hirdetőmnek, valamint segíteni abban, hogy miként érheti el ezt. Az egyik legfontosabb dolog az, hogy a hirdetés feladási mezőket értelemszerűen töltse ki. Amennyiben nem fontos, ne adjon meg hirdetési adatokat (telefonszám, e-mail cím, webhely) a hirdetés szövegében. Természetesen vannak olyan esetek, amikor ez elkerülhetetlen. Ilyen esetekben nyugodtan tegye közzé ezeket az adatokat, de a megfelelő mezőbe is adjon meg egyet közülük. Amennyiben a weboldal url címe https-el kezdődik a hirdetés szövegébe ezt változtatlanul megadhatja, de amikor a Honlap mezőbe írja be az így kezdődő url címet, kérem hagyja el belőle az s betüt. Tehát minden esetben ebbe a mezőbe az url cím http -vel kezdődjön. Erre azért van szükség, hogy a honlapja megjelenjen az ide elhelyezett linkre is. Amikor a feladott hirdetéseket ellenőrzöm, ha azt látom, hogy ez nem így van és a linkre kattintva nem jelenik meg az oldal, kijavítom.

Egy másik fontos dolog, hogy helyesen válassza meg a hirdetése feladási idejét, és csak akkor hosszabítsa meg a hirdetését, vagy adja fel újból ha a lejárati értesítőt megkapta. Amennyiben mégis úgy dönt, hogy előbb szeretné feladni hirdetését, csak arra kérem, hogy az új hirdetést csak akkor adja fel, ha az előző hirdetése már nem található meg az első oldalon. A hirdetése feladás után megtalálható lesz a keresőkbe is és mindadig ott is marad, amedig a hirdetése érvényes az oldalunkon. Ugyanazt a hirdetést az oldalunkon felesleges lejárat előtt újbol feladni, mert ezt nemcsak a keresőket keveri meg, hanem a böngészők sem szeretik ha egy oldalon tömegesen feladott ugyanolyan hirdetéssel találkozik. Javaslom, hogy a hirdetését inkább mindnél több hirdetési oldalon egyszer adja fel, mert ezáltal több oldal mutat a hirdetése linkjére. Ennek két előnye is van: először is nem rontja a hirdetési oldalak minőségét, ahonnan a linket kapja a hirdetésére a keresőkbe; másodszor pedig több hirdetési oldal mutat a hirdetése linkjére és ezáltal a hirdetése linkje előrébb kerül a keresőkbe, s ezáltal mégjobban növekszik a hirdetése látogatottsága. Amennyiben az oldala több témával is foglalkozik, vagy többfajta terméket is szeretne meghirdetni, ennek nincs semmi akadája. Ha a hirdetése címe és a szövegének témája is más, de egy linkre mutatnak, akkor is engedélyezem a hirdetések megjelenését. Amennyiben nagyobb hangsujt szeretne adni hirdetésének, javaslom, hogy csatlakozzon a Hirdetéscenter csoportunkhoz, amelybe regisztrálva a Facebookon is megjelenítheti és egyben megoszthatja hirdetéseit a látogatókkal. A Hirdetéscenter csoport közvetlenül elérhető az oldalunk menüjéből.

Kaptam olyan levelet egy hirdetőtöl, amelyben egy olyan hirdetési oldal linkjét küldte el, amelyen bizonyította, hogy ott több mint tizszer is engedték neki a hirdetését feladni egymás után. Én csak erre azt tudom mondani, hogy sok szerencsét az ezen az oldalon való hirdetéshez. Én azt mondom, ha egy feladott hirdetés elsőre nem tudja megragadni a böngésző figyelmét, azt feladhatja egymás után akár hányszor, akkor sem fogja az adott böngésző azt elolvasni. Az ilyen hirdetési módszer arra utal, hogy kétségbe esett a hirdető, mert senki sem tart igényt a szolgáltatására. Én csak azt javaslom, hogy kerüljük az ilyen hirdetési formát.

Egy hirdetési oldal működtetése, annak rendszeres ellenőrzése sok munkát vesz igénybe és anyagi költségeket is von maga után. Ezért szívesen fogadok minden segítséget és anyagi támogatást. Ennek egyik lehetősége az, ha igénybe veszi a Kiemelt hirdetések szolgáltatásomat. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a pénz az aminek a legtöbbünk a híján van. De napjainkban pont azért mennek tönkre hirdetési oldalak tömegével, hiszen ki fektet be valamibe pénzt és rengeteg munkát, ha az nem térül meg. Ha szeretné támogatni a hirdetési oldalam pl. hirdetés kiemelés utján, vagy egyéni elképzelés alapján, azt szívesen fogadom. Ez utóbbi esetén, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Üdvözlettel: Novák István

 


Főoldal  | Hirdetés feladás | 751

 

További hirdetések a központi rendszerből  |  Összes hirdetés az oldalról


 Adatvédelmi nyilatkozat  |  Lájkoljon és nyerjen


Ez az oldal a MultiApro.com csoport aloldala © 2017 www.multiapro.com Powered by MultiApro.com

Saját apróhirdető rendszer, saját honlap ingyen, egyszerűen, percek alatt. Adj el bármit, szerezz új vevőket

 


Linkgyűjtemény  

 Gazdasági oldalak

 Világgazdaság


Napi gazdaság


Pénzcentrum


Piac és Profit


Adózóna

 Árösszehasonlítók

Olcsóbbat

 
Árukereső


 Árgép

 Közösségi oldalak

Facebook


 Twitter

 Menetrend

MÁV


 BKV


 ÉNYKK 


Menetrendek

 Ügyintézés

UPC


 Digi


 T-mobile


 Telenor

 
Vodafone

 Baba - mama
 
Szülők lapja

 
Babaszoba


 Picibaba


 Babanet

 Egészség

 Informed


Webbeteg


 Házipatika


 Videóklinika

 Társkereső

 Elittárs


 Startrandi


Randivonal

 Telefonkönyv

Mobil tudakozó 


 Vonalas tudakozó

 Híroldalak
 
Magyar Hírlap


 Hírstart


 Hír24

 Receptek

Sütvefőve


Fincsi

 Utazás

 Szállásguru


Startlap Utazás


 Indulhatunk

 Állás

 Jobmonitor


Profession


 CV Online


Monster


 Jobline

 Autó
 
Totalcar


Használt autó


 Hol tankoljak`